NICE TO MEET YOU

Hi, mijn naam is Nicole. Zo`n twintig jaar geleden pakte ik voor het eerst mijn rugzak. Intussen vele landen verder is reizen mijn leefstijl geworden. Ik geniet van de vrijheid om te zijn waar ik wil zijn. Het avontuur, dat soms in hele dagelijkse dingen zit. Zo liep ik met een grote grijns de winkel uit na het betalen van mijn energierekening in China. Had ik toch even geflikt.

Reizen verrijkt mij. Ik vind het mooi om te zien dat culturen kunnen verschillen, maar mensen niet. Ieder mens heeft tenslotte gelijke basisbehoeften.

Het is grappig om te ervaren dat ik in de eerste trips veel verschillende plaatsen bezocht. Blijkbaar bang om dingen te missen. Hoe ouder ik word, hoe trager ik reis. Het heeft niets met leeftijd te maken, maar met het besef dat je er altijd terug kunt komen. Reizen is onderdeel van mijn leven geworden. Ik heb geen haast.

about busses and bikes

WERK SAMEN MET BUSSES & BIKES

Zoek je een influencer, die zich suf vlogt en zonder selfiestick de deur niet uitgaat? Dan ben ik echter niet de vrouw die jij zoekt. Wanneer je  iemand met een verhaal wil, die niet enkel vertelt wat men wil horen, neem dan gerust contact met mij op.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Energieke & interactieve spreker

  • Tot ooit Nederland! Wat betekent dat? Leven van een expat of nomad in praktijk.
  • Leef je eigen droomleven, wat maakt jouw gelukkig?
  • Van plannen naar doen!

In samenspraak komen wij tot een inspirerend verhaal dat ook aansluit bij jouw boodschap.

Reisbegeleider

Een bijzondere familiereis met een begeleider of een reisorganisatie die een ervaren reisbegeleider zoekt. Ik kan je daarbij helpen. Ik kan in overleg routes maken en tijdens de reis de zorgen uit handen nemen.

CONTACT

about busses and bikes, maak van reizen ook  jouw leefstijl

LAATSTE BLOGS

about busses and bikes, about me. 
  • reisroute-klassiek-vietnam-bussesandbikes

Reisroute klassiek Vietnam

  • hanoi-vietnam-wat-te-doen-bussesandbikes

Hanoi, ontdek de rust in de chaos

  • mai-chau-vietnam-bussesandbikes

Mai Chau, ervaar het dorpsleven

  • reisroute-noord-vietnam-dorpen-bussesandbikes

Reisroute Noord Vietnam

  • fietsen-hainan-korte-routes-bussesandbikes

Fietsroutes Hainan, dagtrips

BOEKEN & REISARTIKELEN

about busses and bikes, wonen werken en reizen over de wereld. 

Deze boeken en andere reisartikelen kun je onder andere bestellen via bol.com 

ADVERTENTIES

Busses & Bikes ontvangt een kleine vergoeding wanneer je een aankoop doet via een van de links op deze pagina.
about Busses and Bikes neemt je mee in de wereld van de Nomaden van nu en deelt zowel haar ervaringen als andere verhalen uit de praktijk.